Cate ceva despre noi...

WARP Arhitectura – Societate de proiectare in arhitectura si management de proiect complet de autorizare constructii civile si industriale, obtinere de avize si studii de specialitate, autorizare ISU.

Societatea WARP – Arhitectura, Urbanism, Design este o companie de proiectare tanara si ambitioasa, cu o varietate de produse si servicii care raspund celor mai exigente necesitati ale unui client. Eficienta si rapiditatea reprezinta scopul nostru in relatia cu clientul, fapt pentru care combinam cu atentie si rigurozitate gama noastra de produse si servicii pentru a se potrivi perfect fiecarui proiect. Ne construim relatiile de afaceri cu sinceritate, integritate, respect si calitate, considerand clientul si cerintele acestuia punctul principal in activitatea noastra.

WARP a fost infiintata in PLOIESTI, in anul 2014, de catre 3 tineri asociati care, multumita experientei individuale si a studiilor de specializari diferite (Arhitectura, Inginerie si Stiinte Economice), sunt determinati sa creeze un nucleu solid. Din anul 2017 au decis sa dezvolte activitatea de PROIECTARE DE ARHITECTURA si sa o duca la un alt nivel.

Astfel, in fiecare etapa de concepere, editare, autorizare si executie ale unei constructii, echipa noastra multidisciplinara are proceduri proprii clasice sau inovative de implicare in luarea deciziilor, de adaptare a solutiilor la schimbarile ce apar inevitabil.